GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Gratis energieadvies voor huishoudens: nieuwe werkgroepen Transition Town

Gratis energieadvies voor huishoudens:

Vanavond bezoek van onze energieadviseur.
Samen hebben we al een energywatcher geïnstalleerd.
Ook hangt er een energiemeter aan mijn koelkast, misschien is mijn koelkast uit duurzaamheidsoverwegingen aan vervanging toe.

Rest mij nog nu deze herfstperiode te gebruiken; om gordijnen op te hangen, extra deur in te hangen; zodat mijn energieverbruik ook deze winter laag zal zijn.

Via Transition Town, bieden we advies. Via een subsidie hebben we een aantal Energywattchers kunnen aanschaffen deze kunnen inzicht bieden over sluipstroom ed.

Voel je welkom, mee te doen:

Transition Town Tilburg heeft een energieadviseur binnengehaald. De energie-adviseur komt op uw verzoek bij u langs voor een gratis energieadvies gericht op uw persoonlijke woonsituatie. Na dit energieadvies bent u bewuster van het (sluip)verbruik van uw apparaten.
Wist u bijvoorbeeld dat een Senseo koffiezetapparaat altijd 6 Watt per uur verbruikt in de “uit-stand”? Dat kost u alleen al € 11,- per jaar. En zo zijn er nog veel meer apparaten in huis die altijd stiekem energie verbruiken.
U krijgt tips om uw energieverbruik terug te dringen en advies om met eenvoudige middelen een maximale besparing te bereiken. Dit levert een leuk voordeel op voor uw portemonnee, zeker gelet op de alsmaar stijgende energiekosten.
Het gratis energieadvies duurt ongeveer een uur.
Voor een afspraak kunt u e-mailen naar : transitiontown.tilburg@gmail.com
Vermeld in uw onderwerpsregel aub ‘gratis energieadvies’.



Godelieve Engbersen
Transition Town Tilburg.

- terwijl de overheid nog aan het vergaderen is, kunnen wij alvast aan de slag gaan
Samen op weg, naar een mooie duurzame wereld. Samen is meer -

Geen opmerkingen: