GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Alcohol, lust of last?’

Wilt u meer weten over ‘Alcohol, lust of last?’, kom dan langs op deze informele voorlichtingsavond, in Tilburg.

In Nederland drinkt 85% van de bevolking alcohol en zijn er naar schatting 1,2 miljoen probleemdrinkers. Ook jongeren drinken steeds meer, vaker en jonger.
Allerlei vragen over alcohol komen op 25 maart aan bod.

Zo spreekt dr. Harm van de Pas. Harm wordt als Spoed-Eisende Hulparts, wekelijks geconfronteerd met de vervelende gevolgen van overmatig alcoholgebruik: ‘Alcohol- lust of last voor het menselijk lichaam, de gezondheidszorg, de jeugd……?

Simon werkte 30 jaar bij de politie en is sinds 9 jaar werkzaam als predikant. Hij weet uit eigen ervaring wat het is om dagelijks naar de fles te grijpen en wist er met behulp van een forum over drankmisbruik uit te komen. Teveel drank is voor hem geen optie meer.

Margriet Hartmans-Dijkstra sinds 5 juni 2007 alcoholvrij en moeder van twee opgroeiende pubers. Margriet woont deze avond bij als niet meer drinkende ouder
die zich echt bezorgd maakt over de jeugd. Margriet zal ons vertellen over haar tocht en zeker ook haar beleving vertellen over het comazuipen.
www.healthyinside.

Meer informatie volgt, het officiële persbericht volgt, het avond programma is op zich rond. Spreekt het thema, 'Alcohol, lust of last?' je aan,
kom dan langs op deze informele voorlichtingsavond. Meer gegevens volgen volgende week op dit blog.
Entree gratis.

Geen opmerkingen: