GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter
Persbericht. Stadsartiest Sandra Coelers zet Venus in het zonnetje! Bij zonsopkomst op woensdag 6 juni vindt er tussen 5.21 en 6.55 een zeldzaam natuurverschijnsel plaats.

Venus zal dan voor de zon langs bewegen en in één lijn komen te staan met de Zon en de Aarde.
Een volgende transitie zal pas weer plaats vinden in 2117!

Op vele plekken op de Aarde zal hier aandacht aan worden geschonken.
Zo zullen kunstenaars, schrijvers en activisten van overal ter wereld in Jeruzalem tesamen komen. Eén van de oudste betekenissen van de naam Jeru-Shalim is ‘Stad van Venus’.

Venus staat symbool voor vrouwelijkheid, schoonheid en kunst. De vrouwelijke energie die nodig is voor een hernieuwd contact met onze dierbare Aarde, onszelf en elkaar. Stadsartiest Sandra Coelers zal dit ‘kleinscheeps’ in en rondom de Tilburgse wijk Jeruzalem op de kaart zetten. Dit in samenwerking met Stichting Tilburg te water. Met een sliert bootjes varen we in de ochtendgloren van 6 juni om 5.00 uur af voor een extra ingelast ‘Sous le Pont’. In de concertzaal op het water, onder het ongebruikte viaduct van de Meijerijbaan, zal Sandra haar liedkunst ten gehore brengen. De Stadsartiest zal bovendien op heugelijke wijze vroedvrouw zijn voor ‘de geboorte van Venus!

We zullen aanmeren bij Tilburgs Jeruzalem. Op het nu nog onbebouwde grasland zal Nina van Ninix zorgen voor een verrukkelijk ‘Venus-ontbijt’. Dit met medewerking van natuurvoedingswinkel Solidare. Of het nu regent of de zon schijnt: ‘de geboorte vanVenus’ is een uitnodiging om te leven vanuit ons hart. Dat we meer en meer mogen luisteren naar de Aarde en haar stille trom. 6 juni: 4.30 verzamelen, 5.00 afvaart bij café Burgemeester Jansen aan de Piushaven. 17,50 entree incl. biologisch vegetarisch ontbijt,
Eclipsbrilletjes aanwezig, CD ‘Wachten op mij’ te koop voor 15,- Reserveren op 06-13552734 of

sandracoelers@planet.nl
http://www.sandracoelers.nl/,
http://www.tilburgtewater.nl/,
http://www.ninix.nu/

Geen opmerkingen: