GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

(h)eerlijke vakantie - lekker dichtbij ;-)

13/08: 's avonds start van de vakantie een mooie bijeenkomst in Haghorst met medecursisten van 'onder het bestaan een nieuwe bodem'[www.degaarde.org].
14/08: Lezen in het natuurbad om de hoek 'het Baksche Ven' op pad met vriendin (niet gezwommen)'s avonds samen met mede transitionner thuis op DVD de film, 'the end of suburbunia'. Gezien. Heftige film, wel een gezellige avond![www.endofsuburbia.com]
15/08: Op bezoek met familie bij 'De Kleine Aarde', interessant met prachtige tuinen en veel informatie over de Mondiale Voetafdruk. [www.dekleineaarde.nl], daarna zwemmen en zonnen in natuurzwembad Langspier (mooi gelegen!). 's avonds flink genoten van de cabaretvoorstelling van Marc Marie theatershow 'opdat ik niet vergeet' en Jochem Myjer.
16/08: 2 weken Volkskrant bijgelezen en op visite bij Moerenburg, eetbaar landschap met een fantastische Mozabiquaanse (??) band, en goed gezelschap! 's avonds zomergasten.
17/08: weer lekker bijlezen op het Baksche Ven, heerlijke vega-maaltijd voor mij gekookt, heb het voornemen dit na de zomervakantie zelf ook op te pakken, en toch maar niet naar de film, maar lekker naar huis.
18/08: Met de trein en het ouderwetse trammetje naar Rotterdam 'Diergaarde Blijdorp', [www.blijdorp.nl] Genoten, erg mooi weer, erg veel ruimte, gezellig!
19/08: Met de trein en regiotaxi naar Wasperveen, de leefgemeenschap 'de Hobbitstee'
[www.leefgemeenschapdehobbitstee.nl/activiteiten/vrijwilligers.html]. Twee dagen van het wijdse-weide landschap genoten, prima maaltijd in goed gezelschap!
20/08: Hele dag zonnen! Wat een weer, via een kort bezoek eind van de middag aan Steenwijk naar huis onder onheilspellende luchtwolken. Tijdens de treinreis heerlijk van het waterlandschap genoten en van een goed boek! en luxe tijdschriften.
21/08: Ontbijten bij goede vriendin, uitgebreid de tijd nemen bij te praten over haar en mijn vakantie, daarna de Openbare biep bezocht, 's avonds uit eten in de Imme [www.immetilburg.nl].
22/08: za Landgraaf, in het kader van ZuinigheidmetStijl, samen met Groningse delegatie. Geweldige gastvrije ontvangst, heerlijk weer, prachtig landschap!
23/08: zo Landgraaf, heerlijk wandelen in het Limburgse landschap, alsook 3 boeken uitgelezen.
24/08: ma Maastricht gastvrije lunch ontvangst alsook heerlijk rondgedoold in de mooie oude stad Maastricht.
25/08: di Boxtel - Oisterwijk, weer anders met de fiets gereden dan de oor-spronkelijke route. Plannen gesmeed voor mijn 'schrijfhobby'. Andere route gaf als voordeel, dat ik afsluitend even kon 'uitrusten' in het thuishonk het Baksche Ven [www.hetbakscheven.nl]
26/08: wo
27/08: do
28/08: vr
29/08: za
30/08: zo

Voetafdruk 2009: Nog uitrekenen.
??? Kilometers: OV - fiets -
80€ Besteed geld: vervoer (40 Steenwijk-regiotaxi-R'dam)
30€ Diversen (voedsel, tijdschriften)
21€ Overnachtingen.

Geen opmerkingen: