GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Fantastisch gezamenlijk initiatief - warme truiendag Sámen -

via: www.intimatemoves.nl

In mijn zoektocht naar warme verbindingen ben ik op een warme-truien-bijeenkomst geweest bij het kunstpodium T. Fijn om warme betrokken harten, vrije creatieve geesten en eigenzinnige persoonlijkheden te ontmoeten in een broedplaats voor ideeen en plannen om de wereld leuker, mooier, warmer en rechtvaardiger en bewuster te maken.
Ik sluit me graag aan bij deze duurzame kunstkaravaan!

Op weg naar de niet winkeldag en de warme truiendag zijn er veel ludieke acties waar je aan mee kan doen. Het creatieve en duurzame atelier in de Hall of Fame zal de komende tijd ontmoetingsplek zijn waar je terecht kan als je nieuwsgierig bent en vooral als je iets wil DOEN!

We gaan een heleboel breiwerkjes maken en die aan elkaar naaien zodat er in elk geval een soort van poncho gemaakt kan worden waarmee we op de warmetruiendag een beeld in de stad aan kunnen kleden.
Maar misschien worden het wel meerdere poncho's of sjaals. Brei maar raak, en geef je breiwerkje door!
Uiteindelijk moet alles in het atelier terecht komen en dat is in november en december en januari dinsdag en vrijdag van 9 tot half 1 en maandag van 16.30 tot 19 uur open voor iedereen!

Hou ook de site van Transition Town Tilburg in de gaten. Daar worden ook zoveel mogenlijk creatieve duurzame dingen die georganiseerd worden op vermeld. En voel je vrij dit bericht door te sturen!

Tot slot nog een warme truien gedicht:

Alles in beweging
alles omver
en door elkaar
zoveel losse draadjes
die zoeken naar
aanknopingspunten
die aan elkaar
gebreid willen worden
maar ook weer niet
te strak
losse structuren
ruimte om te bewegen
een frisse wind
door je hart
een lopend vuurtje
een zee van mogenlijkheden
gedragen door
de wijze glimlach van
moeder aarde

Warme groet,

marjelle

Geen opmerkingen: