GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Transition Town bijeenkomst - 15 januari 2011 - Utrecht

Zaterdag 15 januari a.s. vindt er een landelijk Transition Town Treffen plaats in Utrecht bij EMMA, Cremerstraat 245.
Het wordt een inspirerende dag waarop we informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Hierbij zullen we TT technieken gebruiken zoals Open Space. Een belangrijk uitgangspunt van TT, vieren, zullen we in de praktijk brengen.

Het idee van het TT Treffen is dat de invulling gedaan wordt door de groepen zelf. Bespreek wat voor bijdrage je graag (als locale groep) wilt leveren en laat het ons weten! Dit kan zowel inhoudelijk zijn bijvoorbeeld in de vorm van een workshop, als bijvoorbeeld een bijdrage aan de maaltijd of een mooi optreden.

Wanneer je zelf niet naar het TT Treffen kunt komen, kijk dan even wie er binnen je groep wel kan!

We beginnen om 10.00 uur met een inloop en eindigen 's avonds om 22.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om niet alle drie de dagdelen aanwezig te zijn.

We zullen aan de hand van jullie input zsm een volledig programma bekend maken. Inschrijven kan wel al via bijgaand formulier.
Houd de website www.transitiontowns.nl in de gaten of bezoek gelijk http://transitiontowns.nl/archief/5739 voor een uitgebreidere beschrijving.

In verband met de onvermijdelijke kosten vragen wij een ieder een bijdrage naar wat het je waard is.

Godelieve Engbersen, Transition Town Tilburg
Fijn in januari alle 'best practice' uit heel Nederland te bundelen.
In Eindhoven en Arnhem is men fanatiek met zonnepanelen en isolatie aan de gang, Tilburg zet zich in met "Goei Eete" en het maandelijkse vegetarische eetinitaitef; TT Groningen heeft práchtig PR materiaal en 'de Gulden' terug etc. etc.
Zó kunnen we veel van elkaar leren, elkaar inspireren!
Dat Vieren we!

PS: Vegetarisch eetinitiatief as. 30/11/2010.
18.30 - locatie De Verdieping - St. Annastraat 20
aanmelden via: transitiontown.tilburg@gmail.com

Geen opmerkingen: