GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Samen willen wij werken, iedereen is betrokken bij de stad.

Wij hechten bijzonder belang aan het versterken van de positionering en profilering van de regio Midden-Brabant. De innovatieve strategische agenda die nu wordt ontwikkeld in het kader van de Ideale Connectie, Hart van Brabant als regio voor social innovation, biedt een goede opstap voor strategische en praktische samenwerking op de schaal van (Midden-)Brabant.
Een samenwerking van ondernemers, onderwijs en overheden.
Wij slaan de handen ineen en werken verder aan een aantrekkelijke stad. De overheid kan de ontwikkelingen in de stad niet in zijn eentje realiseren. We hebben vitale verbindingen nodig, goede en doelgerichte samenwerking met partners in de stad. Samen willen wij werken aan het realiseren van een goed vestigingsklimaat, sociale stijging en leefbaarheid, en voor de lange termijn aan een gezamenlijk gedragen visie op de stad.
Werken aan een aantrekkelijke stad doen we niet alleen. Samen met inwoners, instellingen en bedrijven willen wij aan de slag. We doen een beroep op alle Tilburgers. Iedereen doet mee op de wijze die past bij zijn kennis, vaardigheden, leeftijd, gezondheid en draagkracht. Vrijwilligers, mantelzorgers, maar ook door mensen die werkzaamheden verrichten met een bijstandsuitkering. We gaan bestaande
net-werken effectiever inzetten. We gaan nieuwe mogelijkheden van burgerparticipatie creƫren. Wij sluiten niemand uit, iedereen is betrokken bij de stad.


genoeg te doen! ;-)

Geen opmerkingen: