GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Over NUDGE / Consumentenplatform met impact

Over NUDGE
Ook wel eens beseft dat jij in je eentje misschien een groene economie niet dichterbij kunt brengen, maar dat we samen enorm sterk staan? Zou jij ook best samen met jouw wijkgenoten zonnepanelen willen kopen — tegen een gunstige prijs? Heb jij een goed duurzaam plan, maar weet je er nog geen handen en voeten aan te geven?


NUDGE
NUDGE gaat de krachten bundelen van jou en van heel veel andere consumenten. We vinden elkaar in de wens onze leefomgeving duurzamer te maken en daar direct invloed op uit te oefenen. Gemakkelijk, zonder veel moeite. De massa maakt hier het verschil. Want: duizend steunbetuigingen voor een groen initiatief is mooi, maar een miljoen is beter.


Consumentenplatform met impact
NUDGE gaat uitgroeien tot het grootste duurzame consumentenplatform van Nederland. Waar bijvoorbeeld wijkbewoners elkaar vinden en ervoor zorgen dat woningbouwcorporaties uitsluitend duurzame voorzieningen realiseren. En waar we voor elkaar willen krijgen dat bewoners van energiezuinige huizen gegarandeerd op hypotheekrenteaftrek kunnen rekenen.


Nu verbinden, straks invloed uitoefenen
Op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, gaan we voluit van start. Tot die tijd werken we hard aan de organisatie en voorbereidingen. En willen we jou betrekken bij ons initiatief. Want hoe eerder wij ons verbinden, hoe sterker we staan. Meld je nu aan, dan houden we je op de hoogte van toekomstige ont-wikkelingen.

Veel dank namens het NUDGE-team!
http://nudge.nl


Goed landelijk te zien, welke initiatieven er allemaal zijn.
Ook in Tilburg, wordt aan deze dag aandacht besteed. Transition Town Nederland, verbindt al veel initiatieven, deze dag is een kans dat onder de aandacht te brengen.

De Dag van de Duurzaamheid is een mooie aanloop naar de Landelijke NietWinkeldag.
Vieren dat Genoeg, Genoeg is. Less is more.
Méér nieuws volgt ;-)


Godelieve Engbersen
Tilburg

Geen opmerkingen: