GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Masterclass 2 Samen gelukkig met genoeg - wie doet mee in Tilburg?

Masterclass 2 Samen gelukkig met genoeg


Training in begeleiden van Budgetkring of Genoegteam

Een Budgetkring of Genoegteam is een kleine groep mensen ( 5 tot 10 personen) die regelmatig bijeen komt om met en van elkaar te leren consuminderen, dat wil zeggen bewuster omgaan met geld, energie, spullen en het milieu. Behalve dat mensen veel leren, blijkt de kring ook geschikt voor persoonlijke gedragsverandering en voor empowerment. Bovendien vaart ook het milieu er wel bij. Een kring heeft een vast programma, maar de deelnemers kiezen daarbij eigen leerdoelen. Een programma beslaat ten minste een jaar.

In deze masterclass leer je hoe je zo’n kring kunt opstarten en begeleiden. Je raakt wegwijs in het lesmateriaal, oefent zelf met de opdrachten en krijgt info over groepsdynamica en communicatietechnieken. Inhoudelijke thema’s zijn onder meer:
Het stappenplan budgetteren. Schuldproblematiek. Wegwijs in regelingen en subsidies. Energie besparen en milieu. Praktisch consuminderen.

De masterclass bestaat uit twee delen. Na afloop van de eerste dag kun je zelf een kring beginnen. Later volgt een middag bijeenkomst voor coaching en feedback.

Hoe duur? 75 euro (inclusief materiaal)
Value for money?                                   Zeker weten
Waar?                                                   Afhankelijk van woonplaats deelnemers
Wanneer?                                              Aansluitend aan Masterclass 1
Door wie?                                             Jeanine Schreurs

Info en aanmelden Kijk op www.jeanineschreurs.nl
mail naar jeanine.schreurs@versatel.nl
of bel 043 – 325 86 83

Geen opmerkingen: