GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Samenzijn is duurzaam - Samenzang helemaal - wat mooi! Dinsdag 25 januari: mantrasamenzang in Süleymaniye Moskee

Dinsdag 25 januari: mantrasamenzang in Süleymaniye Moskee

De fraaie Süleymaniye Moskee aan de Wandelboslaan opent dinsdag 25 januari haar deuren voor een bijzondere mantrasamenzang die wordt verzorgd door Yvon Lewin, een fijnzinnig zangeres met een veelzijdig repertoire van Gregoriaans tot Jiddisj.

In deze bijeenkomst laat Yvon, bekend van Jiddisj ensemble A Kholem, ons kennismaken met mantra’s (korte liedjes, gebedsregels) uit de Indiase, christelijke, joodse en soefi-tradities, die zij met accordeonvirtuoos Jaap Posthumus ten gehore zal brengen. Het publiek zal worden uitgenodigd de mantra’s mee te zingen. Na de pauze zullen Lewin en haar begeleider met het publiek ook een of twee eenvoudige vredesdansen uitproberen.

De mantrasamenzang vindt plaats op dinsdag 25 januari 19.00 – 20.30 uur in de ontmoetingsruimte (dus niet de gebedsruimte) van de Turkse Süleymaniye Moskee, Wandelboslaan 2, Tilburg. Toegang vrij.

Aanmelding niet noodzakelijk. Ruime parkeergelegenheid; op loopafstand van station Tilburg-West; bereikbaar met bus 1 (halte Pauluslyceum) vanaf Tilburg Centraal. Inlichtingen bij Ronald Hazelzet, ronaldhazelzet@gmail.com, Tel 06 – 1250 4595

Geen opmerkingen: