GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Korte metten met de klimaatcrisis: een wegwijzer voor betrokken burgers / Tobias Dander

Over de inhoud van het boek

Zijn de gevolgen van de klimaatverandering ernstig? Jazeker, en ook in Nederland zullen we ermee te maken krijgen. Maar dat mag nog geen reden zijn om bij de pakken neer te zitten. Er zijn genoeg maatregelen die we kunnen nemen. Bovendien zitten we als burgers, consumenten en kiezers aan de knoppen om anderen – politici en onder-nemers voorop – zover te krijgen dat zij de juiste besluiten nemen. Dit boek verkent de problemen van de klimaatverandering en de oplossingen en geeft praktische tips hoe u zelf op eenvoudige wijze in actie kunt komen.

Over de verkrijgbaarheid van het boek

Het boek (121 pagina’s) is gratis als pdf te downloaden via de website van de coöperatieve vereniging tot collectief bezit van windmolens ‘De Windvogel’, www.windvogel.nl, of eenvoudig te bestellen door een email met uw adresgegevens en het aantal boeken dat u wilt bestellen te sturen naar t.dander@tdci.nl. U ontvangt dan een factuur (per email) en na ontvangst van uw betaling wordt het boek toegestuurd. Het boek kost € 8,65 (incl. BTW en verzendkosten)


Over de auteur
Tobias Dander (1969) is econoom en werkzaam als zelfstandig adviseur en tekstschrijver, de laatste jaren steeds meer op het terrein van duurzaamheid. Sinds maart 2010 is hij lid van de gemeenteraad in Den Haag.


Wanneer er dan een rechts kabinet komt, staat duurzaamheid weer even in de hoek van
'linkse hobby'. Dit boek geeft een handvat zelf in actie te komen, alsook de overheid hiertoe te bewegen?
10-10 actie volgt, doe mee?
Er wordt veel informatie verstrekt hoe je zelf minder energie kunt gebruiken en zelf meer energie overhouden...

Tobias, wil ik wel vragen voor de 'Landelijke Genoegdag'- 20 maart 2010.
Idee dat deze dag, dit jaar ook weer georganiseerd wordt.

Godelieve Engbersen, Transition Town Tilburg

Geen opmerkingen: