GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Medewerkers St. Elisabeth Ziekenhuis laten talenten zien

Vandaag weer mensen geenthousiasmeerd, deel te nemen aan:
De dag van de Verborgen talenten. 23/09/2010

Medewerkers St. Elisabeth Ziekenhuis laten talenten zien

Dat die aardige verpleegkundige van de kinderafdeling zo mooi kan zingen. En dat de man die de röntgenfoto’s maakt in zijn vrije tijd een begenadigd beeldhouwer is. Elke medewerker van het ziekenhuis heeft een leven naast het werk.
Hobby’s, talenten, maken wie je bent en zijn vaak een bron van inspiratie. Daardoor hebben ze invloed op hoe je je werk doet. Dat is voor het St. Elisabeth Ziekenhuis de reden om iedereen uit te nodigen de verborgen talenten in ziekenhuis te komen bekijken.

De Dag van de Verborgen Talenten is een driejarige traditie. Voorgaande jaren presenteerden de medewerkers zich aan de collega’s, dit jaar is iedereen welkom.
De dag wordt gehouden op donderdag 23 september, van 11.30 tot 17.00uur in de aula van het ziekenhuis.

Goede doelen
Tijdens de dag vertellen diverse ziekenhuismedewerkers over de goede doelen waar zij zich me bezig houden. Zo zet een logopediste zich in voor een project in Senegal, gaat een van de orthopeden regelmatig naar Ghana om zich in te zetten voor de bevolking daar. En een medewerker van de schoonmaakdienst is bijzonder actief in ‘Climbing against Huntington’.
Maar er zijn ook andere talenten. Een van de medisch fotografen zet zich in voor het milieu door haar tijd te steken in Wheels4all, een soort ‘witte fietsenproject’ voor auto’s. Informatiespecialist Godelieve Engbersen, verstrekt informatie over Transition Town. ;-)
Verder geeft een van de medewerkers een wordshop sieraden maken en bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook van alles leren over meditatie. Ook wordt er informatie verstrekt over de Dag van de dialoog.

Godelieve Engbersen
Informatiespecialist St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg.

Geen opmerkingen: