GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Off Topic of niet? Aandacht voor weeskinderen in Kigali - hoofdstad Rwanda.

Hartelijk welkom op vrijdag 16 december aanstaande vanaf 15.15 uur op de Starwink Benefiet Filmbuffetmiddag in Cinecitta, Willem II straat 29, Tilburg.

Ook introduce(e)s zijn zeer welkom. Op deze middag maakt u kennis met Donatien, Celestin, Flora en Anne, door middel van hun tekeningen, brieven en foto's. Het zijn weesjongeren die leven in Kigali, de hoofdstad van Rwanda. Daarnaast wordt de indringende film 'Shooting Dogs' getoond, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Voor kinderen en jongeren is er in een andere ruimte een speciaal verrassingsprogramma.


De middag is gratis maar we hopen u ervan te kunnen overtuigen dat een donatie de moeite waard is. Starwink zoekt samenwerking met plaatselijke medewerkers van ICCO en Kerk in Actie in Kigali om het opleidingstraject van de vier weesjongeren goed te begeleiden.

Starwink wordt inmiddels financieel gesteund door Rabobank Tilburg, de Vincentiusvereniging en de Plusmarkt op het Pieter Vreedeplein.

De stichting is in februari 2007 opgericht en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. We werken dus 100% op basis van vrijwilligheid.

Hartelijke groeten en we hopen op uw komst!
Zie ook: http://www.starwink.eu/
Rwandaproject

Geen opmerkingen: