GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Persbericht - OVERDRACHT NACHTBURGEMEESTERSCHAP

PERSBERICHT


OVERDRACHT NACHTBURGEMEESTERSCHAP

Tijdens de zonnewende (de langste nacht) op 21 december geeft Zeus Hoenderop na twee jaar het ambt van Nachtburgemeester over aan zijn opvolgster.

Zeus Hoenderop (filmmaker en directeur Kunstpodium T) heeft zich sinds zijn benoeming in 2009 als Nachtburgemeester van Tilburg met onvoorstelbaar veel energie ingezet voor zijn visie 'Iedereen mag erbij en alles mag naast elkaar bestaan'.

Zijn belangrijkste speerpunt was om ieder mens te vieren in zijn of haar unieke kwaliteiten en dat heeft hij op onvergetelijke wijze in praktijk gebracht. Zeus heeft een enorm scala aan activiteiten georganiseerd en geïnspireerd waar iedereen welkom was: onder andere open podiumavonden in de Paradox ‘professionele chaos’ in de Hall of Fame ‘Podiumbeest’, unieke activiteiten van MaanScouts en NachtRuiters en het N8BB013, het NachtburgemeesterBureau in de Emma Passage in Tilburg.
Voor meer informatie over de activiteiten van Zeus Hoenderop www.zeushoenderop.com.

Nieuwe Nachtburgemeester van Tilburg

De overdracht van het nachtburgemeesterschap gebeurt op woensdagavond 21 december om 21.00 uur in Kunstpodium T Noordstraat 105

De avond begint met een Welkom door Eerste Nachtburgemeester van Tilburg Wilbert van Herwijnen. Vervolgens zal Zeus terugblikken op zijn nachtburgemeesterschap en zal Zeus de nieuwe Nachtburgemeester van Tilburg bekent maken en installeren.

Het ambt van Nachtburgemeester is een ere-/culttitel en is voor een periode van 2 jaar.

Godelieve Engbersen, februari Maanscout 2010

Geen opmerkingen: