GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

Tweetjemee™ is een vrijmarkt voor kokers en eters. Echt iets voor Tilburg

http://www.tweetjemee.nl/

Hoe werkt het?

Tweetjemee™ is een vrijmarkt voor kokers en eters. Het idee is dat wat je kookt voor je gezin publiceert op tweetjemee.nl voor eters die geen tijd of zin hebben om te koken. Als je deze extra maaltijd verkocht hebt maak je deze ook daadwerkelijk klaar. Tweetjemee&trade-en is dus een vorm van 'virtueel koken'!

De kok (wij noemen hem de buurtchef)
publiceert zijn maaltijd in zijn zogenaamde ‘webtaurant’. Je kunt er foto’s bijplaatsen en je kan je webtaurant een eigen stijl geven.

Jij bepaalt wat je kookt en hoeveel je extra kookt.
Jij bepaalt je prijs en de afhaal- en/of aanschuiftijden.
Ook geef je aan tot wanneer eters jouw maaltijden kunnen bestellen zodat je alle tijd hebt de benodigde inkopen te doen en je ook precies weet hoeveel je moet inkopen.
Bij Tweetjemee™ blijf je dus niet zitten met restjes.

Je bent vrij in hoe vaak je buurtcheft, dus wanneer je kookt voor jouw webtaurant. |
Maar een vaste dag genereert succes!
Bijvoorbeeld woensdag=Tweetjemee&trade-dag. Tweetjemee™ is een speeltuin waar jij met je culinaire kunsten volledig je gang kunt gaan!


De eter heeft in 3 klikken een maaltijd in de buurt besteld.
- je zoekt op plaatsnaam en evt op postcode
- je kiest een maaltijd
- en betaalt per Ideal.


Je krijgt een mail met daarop de adresgegevens van de desbetreffende buurtchef en de tijd dat je kunt afhalen. Soms kun je ook aanschuiven. Dat hangt af van de buurtchef. Je brengt zelf de gevraagde hoeveelheid bakjes mee om de maaltijd in mee te kunnen nemen.



Dus zonder eerst te hoeven nadenken wat je gaat eten, boodschappen te moeten doen en zelf te gaan koken heb jij een lekker bord eten voor je neus!

Geen opmerkingen: