GodelieveTT

Follow GodelieveTT on Twitter

RayRadio: De duurzame DJ op de dinsdag-avond! Breda én ook leuk voor Ons Tilburg.

RayRadio: De duurzame DJ op de dinsdag-avond!

Elke dinsdag-avond van 21.00-22.00 uur een uurtje 'groene' radio met een ietwat ruig randje! Met nagenoeg elke week duurzame gasten. Of het nu gaat energie, voedsel, economie, vervoer; er valt nog genoeg te bespreken.
Maar met het energie-gehalte van dit programma zit het wel goed... Muzikaal schiet het soms alle kanten op. Van 'oudjes' tot 'gloedje-nieuw' en van rock tot funk; alles kan hier de revue passeren!
De laatste aflevering van RayRadio kan je ook online beluisteren.

Ray Radio van Stadsradio Breda, óók leuk voor Ons Tilburg.

http://bit.ly/cHUaso
.


Aandacht voor het thema, productieproces 'duurzaamheid'. Thema Greenwashing wordt door Ray uitgelegd. Weliswaar geen eenvoudige opdracht en Ray slaat zich hier goed doorheen. ;-)
"Is iets Eindig of Volhoudbaar?"

Met een interview van Martin van: www.spullendelen.nl
Vandaag ben ik op de UvT, Openbare Biep, en bij de brugwachter en bij 'Grotto' geweest en heb ik flyers uitgedeeld van www.spullendelen.nl
Als je mensen erover aanspreekt, reageert iedereen enthousiast.
Laten we er samen een succes van maken! Zeker in Ons mooie Tilburg.

Donderdag middag as. ontmoet ik de bouwer, Martin, in Groningen. Mij lijkt het ook zinvol ook de rubriek 'tuinen-delen' via deze site op de digitale kaart te zetten. Er zijn genoeg mensen die een (volks)tuin hebben, en weinig tijd, fijn om samen de tuin te delen!? (en ook tuingereedschap, kruiwagens, grasmaaier, wekpotten, etc.).
Martin heeft de site gebouwd, de site is nu een paar weken online. Er zijn al heel veel spullen online en heel veel personen. Laten we met zijn allen mooie spullen delen. Het is ook onzinnig, als iedereeen een sneeuwschuiver koopt. Je kunt heel veel spullen delen / lenen!

Godelieve Engbersen,
Transition Town Tilburg.


Interview met Martin, van SpullenDelen, volgt na ongeveer 26 minuten.

Geen opmerkingen: